„…emberként való kiteljesedésem kulcsa abban rejlik, hogy megélem azt, aki vagyok, és megosztom másokkal mindazt, amit az élettől kaptam.” – Ya’Acov Darling Khan

A kiégés veszélye fenyeget?

Ha úgy érzed, jelenlegi munkakörödben kiégtél, vagy annak lehetősége fenyeget, ha munkahelyi konfliktusok, elviselhetetlen légkör, mérgező kapcsolatok, méltatlan és megalázó helyzetek keserítik meg napjaidat.

Ha nem értékelik a munkád, ha nem kapod meg a téged megillető anyagi elismerést, ha nem élheted meg szabadságod, kreativitásodat, ha nincs motiváció, nem lehetsz önmagad, ha nincs jövő képed.

Ha érzed, hogy eljött a váltás ideje, de egyedül nem tudsz elindulni, önismereti konzultációinkkal segítem énerőd megtalálását.

Felborult egyensúly

Ha életedben felborult a magánélet és munka közti egyensúly, és érzed, hogy mindez már az egészséged és a személyes kapcsolataid veszélyezteti, ha beleragadtál egy negatív folyamatba, és látod, hogy kezded végleg elveszíteni a kontrollt. Ha a nagyfokú stressz terhelés már fizikai és mentális egészséged fenyegeti, ha gyakran vagy beteg, lehangolt vagy ingerlékeny. Ha elveszett életedből az öröm, és már nem is tudod, hogyan szerezhetnéd azt vissza.

Ha kész vagy megállni, átgondolni helyzeted, és meghozni a szükséges döntéseket, visszaveheted életed irányítását, és új egyensúlyt teremthetsz.

Sivár munkanapok

Ha munkanapjaid sivár egyhangúságban telnek, nincs inspiráció, izgalom, kreativitás bennük. Ha munkádat céltalannak, értelmetlennek találod, nem tudsz azonosulni munkahelyed szellemiségével, ha munkád során nem teremtesz értéket.

Ha érzed, hogy elfecsérled idődet és tehetségedet, ha munkakörödben nem találod a helyed, ha érzed, hogy jelenlegi pozíciódat régen kinőted.

Ne várj tovább, szakíts időt magadra, és az önismereti munka segítségével találd meg, merre indulj tovább.

„Légy tudatos, hogy befektetett időd, energiád és figyelmed értéket teremtsen”

Kezdd el kreatív teremtésed!

Önismereti munkád eredményeként egyre valósabb képet kapsz önmagadról, motivációidról, vágyaidról, képességeidről és fejlesztendő területeidről egyaránt.

Feltárva bels? értékeidet, megtudod mi tesz boldoggá valójában, és mi az a tevékenység, amiben megleled a helyed, és amiben kiteljesedhetsz. Megtalált énerődre és belső erőforrásaidra támaszkodva képessé válsz felvállalni életfeladatodat, és elköteleződni egy olyan hivatás mellett, ahol értéket teremtesz a világ számára.

Amikor megvalósítod önmagad, olyan kincset adsz másoknak, amit csak tőled kaphatnak, és amivel nyomot hagysz magad után