Köteleződj el fejlődésed mellett, és figyeld, ahogy álmaid valóra válnak

Töltsd le díjmentesen az e-bookot!

„…egyszer csak ráleltem a stabil talajra önmagamban… egy olyan személyiség biztonságában, aki nem vár mások jóváhagyására.”

Ya’Acov Darling Khan

Mi magunk vagyunk a varázslók, és megértjük, hogy nincsenek korlátaink

A fejlődés jó esetben végig kíséri életünket. Átvezet minket az emberi élet ciklusain, gyerekből felnőtté, majd segítségével szépkorú bölccsé válhatunk, aki fontos pillérét adja mindenkori környezetének. Nekem személyes szívügyem a fejlődés, mert úgy tekintek rá, mint egy varázspálcára, ami a legkilátástalanabb, legembertelenebb helyzeteket is képes csodaszép tündérmesévé változtatni. Mindeközben pedig megtaláljuk énerőnket, és már tudjuk, hogy mi magunk vagyunk a varázslók, és megértjük, hogy nincsenek korlátaink.

Neked készítettem ezt a kiskönyvet, aki tudom, hogy teszel magadért, fontos számodra a folyamatos fejlődés és tisztában vagy vele, hogy csak akkor lehet jobb a világ, ha mi is, mint egyén egyre jobbá válunk. 22 oldalon keresztül vezetlek végig ezen a csodálatos utazáson, ami a személyes fejlődésen át a belső középpontod felé vezet.

Nézd meg a tartalomjegyzéket!

„Csak akkor lesz rend ebben a mesében, amikor Hamupipőke minden kétséget kizáróan igent mond saját életére… Amikor a saját lábára áll a saját cipőjében.”

Boldizsár Ildikó

Te is szeretnél igent mondani minden kétséget kizáróan? Akkor kezdésnek töltsd le az e-bookot és fókuszált figyelemmel olvasd el! Szemfelnyitó lesz!